تحریفات مبانی دینی در برنامه زندگی پس از زندگی !!!!!

سوال

در کلیپی که از برنامه زندگی پس از زندگی منتشر شده است که در این آدرس می توانید ببینید : https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/5020

تجربه گر می گوید که دیده است اعمال خوبش بر باد رفته است تنها به این خاطر که وقتی مردم در برابر کار خوبش از او تشکر می کردند , او از این تشکر خوشحال و مسرور می شد , به خاطر این خوشحالی اعمال خوبش بر باد می رود و جناب عباس موزون هم که استاد تحریف مبانی دینی است نتیجه گیری می کند که اصلا نباید در برابر کار خوب دیگران تشکر کرد , زیرا تشکر ما سبب می شود که فرد نیکوکار خوشحال شود و اعمالش به خاطر این خوشحالی بر باد رود !!!!

👌واقعا باید تاسف خورد که به چنین سادگی بر پایه تکیه بر یک سری خوابها و رویاهای این افراد که در اینجا (https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/5011) در مورد آن توضیحات مفصل دادیم , مبانی دینی تحریف می شود .

❗️در روایت ما تصریح شده است که خوشحالی از عمل نیک صورت گرفته و مسرور شدن به خاطر مدح مردم هیچ اشکالی ندارد , بلکه این مدح مردمی و سرور حاصل از آن بشارت و پاداش سریعی است که خداوند در ازای عمل خالص و صالحی که انسان انجام داده است , به انسان می دهد .

👌در حدیثى از امام باقر علیه السلام مى‏خوانیم که در پاسخ سؤالى که یکى از یارانش در این زمینه عنوان کرد و عرضه داشت کسى عمل خیرى انجام داده و دیگرى آن را مى‏بیند و صاحب عمل خوشحال مى‏شود، آیا این معنى با خلوص نیّت منافات دارد؟ امام علیه السلام فرمود:

” لا بَأْسَ، ما مِنْ احَدٍ الّا وَ هُوَ یُحِبُّ انْ یَظْهَرَ لَهُ فى الْناسِ الْخَیْرُ اذا لَمْ یَکُنْ صَنَعَ ذلِکَ لِذلِکَ! ”

” اشکالى ندارد، هر کسى دوست دارد که در میان مردم کار خیر او آشکار گردد (و مردم او را به نیکوکارى بشناسند) مشروط بر این که عمل خیر را براى این‏ هدف انجام نداده باشد. ”

📚الکافی ج ٢ ص ٢٩٧

❗️در حدیث دیگر مى‏خوانیم که «ابوذر» شبیه این سؤال را از پیغمبر اکرم صلى الله علیه و آله نمود و عرض کرد انسان عملى براى خویش انجام مى‏دهد و مردم او را دوست مى‏دارند؛ پیامبر صلى الله علیه و آله فرمود: «تِلْکَ عاجِلُ بُشْرى‏ الْمُؤْمِنِ؛‌ ” این بشارت سریعى است که نصیب مؤمن (در دنیا) مى‏شود.» ”

📚معانی الاخبار ص ٣٢٢

👌یا در مورد تشکر کردن از کار خوبی که دیگری انجام می دهد , امیر مومنان علیه السلام در عهدنامه معروف مالک اشتر خطاب به مالک مى‏فرماید:

” «وَلایَکُونَنّ الُمحسِنُ وَ الْمُسیئُى عِنْدَکَ بِمَنْزَلَهٍ سَواء … ” ” هرگز نباید افراد نیکوکار و بدکار نزد تو یکسان باشند، زیرا این کار سبب مى‏شود که نیکوکاران در نیکى‏هایشان بى‏رغبت شوند، و بدکاران در اعمال بدشان تشویق گردند». ”

📚نهج البلاغه نامه ۵٣

👌امیر مومنان تصریح می کند که نباید بین نیکوکار و بدکار فرقی قائل نشد که در این صورت نیکوکار انگیزه خود را از نیکوکاری از دست می دهد , حد اقل این فرق قائل شدن همان تشکر از فرد نیکوکار است , چنان که ، در روایت معروفى از امام على بن موسى الرضا علیهما السلام مى‏خوانیم:

” «مَنْ لَمْ یَشْکُرِالْمُنْعِمَ مِنَ الَمخْلُوقینَ لَمْ یَشْکُرِ اللَّهَ ” کسى که بخشنده نعمت را از میان مخلوقین شکرگزارى نکند، شکر خداوند متعال را بجا نیاورده است». ”

📚عیون الاخبار ج ٢ ص ٢۴

❗️یا در حدیثى از امام صادق علیه السلام آمده است که:

” در تورات این جمله نوشته شده: «اشْکُرْ مَنْ انْعَمَ عَلَیْکَ وَ انْعِمْ عَلى مَنْ شَکَرَک؛ از کسى که به تو نعمتى مى‏بخشد تشکّر کن و به کسى که از تو تشکّر مى‏کند، نعمت بیشترى ببخش». ”

📚الکافی ج ٢ ص ٩۴

👌در روایت جالب توجه دیگری آمده است که پیامبر گرامی فرمود :

” بنده‏اى در روز قیامت آورده و در پیشگاه خداوند عز و جل نگه داشته مى‏شود و دستور داده مى‏شود که وارد آتش گردد. مى‏گوید: پروردگارا! دستور دادى وارد آتشم کنند، در حالى که من، قرآن مى‏خواندم!؟ خداوند مى‏فرماید: «بنده من! من به تو نعمتْ ارزانى داشتم و تو سپاس‏گزارى نکردى».
او مى‏گوید: پروردگارا! به من، فلان مقدار، نعمت دادى. من هم فلان مقدار، سپاس‏گزارى کردم. و همین طور نعمت‏ها را شماره مى‏کند و از تعداد شکرگزارى‏اش یاد مى‏کند.

👌خداوند متعال مى‏فرماید: «بنده من! راست گفتى؛ امّا از کسى که نعمت من از طریق او به دست تو رسید، سپاس‏گزارى نکردى، در حالى که من با خودم عهد کرده‏ام که شکر نعمت بنده‏اى را که به او نعمتى داده‏ام، نپذیرم، مگر این که از کسى که آن نعمت را به او رسانده، سپاس‏گزارى کند».

” … إِنِّی قَدْ آلَیْتُ عَلَى نَفْسِی أَنْ لَا أَقْبَلَ شُکْرَ عَبْدٍ لِنِعْمَهٍ أَنْعَمْتُهَا عَلَیْهِ حَتَّى یَشْکُرَ مَنْ سَاقَهَا مِنْ خَلْقِی إِلَیْهِ. ”

📚امالی طوسی ص ۴۵٠

👌لذا فرمود شاکرترین مردم نسبت به خداوند کسانی اند که بیشتر اهل تشکر کردن از مردم باشند : “أَشْکَرُکُمْ لِلَّهِ أَشْکَرُکُمْ لِلنَّاسِ. ”

📚الکافی ج ٢ ص ٩٩

در کلیپی دیگر که در ادرس ذیل قابل مشاهده است :

https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/5029

تجربه گران برنامه مذکور مدعی اند که نباید برای اموات گریه کرد و گریه کردن برای اموات موجب اذیت و آزار آنها می شود و مجری برنامه جناب عباس موزون که گفتیم استاد تحریف مبانی دینی است , از این تجربیات به بینندگانش درس می دهد که در فراق عزیزانتان گریه نکنید که این گریه کردن سبب دوری آنها از شما می شود !!!!!

👌این سخنان هم گواه دیگری بر ادعای ما است که تجربه گران این برنامه چیزی جز خواب و رویا نمی بینند و در خواب و رویای آنان هم توهمات ذهنی و تصویری گری های شیطان مداخله دارد و ترویج چنین برنامه هایی ضربه زدن به پیکره تعالیم دینی است !!!!

❗️خطاب به جناب عباس موزون می گوییم که چرا بر خلاف سخنان پیامبر و اهل بیت علیهم السلام سخن می گویی , در حالی که آن بزرگواران امت را ترغیب می کردند که در فراق و مرگ عزیرانشان گریه کنند و خودشان هم در فراق عزیزانشان گریه می کردند !!!!

❗️کسی که دیگران را از گریه کردن بر اموات باز می داشت عمر بن خطاب بود و می گفت که با گریه کردن بر اموات , آنان عذاب می شوند : «إِنَّ الْمَیِّتَ یُعَذَّبُ بِبُکاءِ أَهْلِهِ». «میّت، با گریه بستگان خود در عذاب مى افتد».

📚صحیح مسلم ج ٣ ص ۴١ _ ۴۴

👌متاسفانه جناب عباس موزون و تجربه گرانش , پیرو عمر بن خطاب و اسلام سقیفه ای شده اند و الا اگر پیرو اسلام پیامبر اسلام و اهلبیتش ع بودند , تصریح می کردند که گریه کردن بر اموات نه تنها اشکالی ندارد , بلکه خوب و پسندیده است , زیرا پیامبر وقتی به سر قبر مادرشان می رفتند , هم خود گریه می کردند و هم با گریه های پر سوزشان , دیگران را هم وادار به گریه کردن , می کردند : ” زَارَ النَّبِیُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ سَلَّمَ قَبْرَ أُمِّهِ. فَبَکَى وَ أَبْکَى مَنْ حَوْلَهُ. ”

📚مسند احمد ج ١۵ ص ۴٣٠

❕در حدیثى مى‏ خوانیم ؛ «هنگامى که خبر وفات جعفر بن ابى طالب و زید بن حارثه (در جنگ موته) به پیغمبر رسید، هنگامى که وارد خانه مى‏ شد شدیدا براى آنها گریه مى ‏کرد و مى ‏گفت: آنها براى من سخن مى‏ گفتند و با آنها انس مى‏ گرفتم، هردو باهم رفتند». ” إِنَّ النَّبِیَّ ص حِینَ جَاءَتْهُ وَفَاهُ جَعْفَرِ بْنِ أَبِی طَالِبٍ ع- وَ زَیْدِ بْنِ حَارِثَهَ کَانَ إِذَا دَخَلَ بَیْتَهُ کَثُرَ بُکَاؤُهُ عَلَیْهِمَا جِدّاً ”

📚الفقیه ج ۱ ص ۱۷۷

❕و نیز در داستان جنگ احد مى ‏خوانیم ؛ «هنگامى که پیغمبر به مدینه بازگشت از هر خانه ‏اى صداى گریه و زارى براى شهیدى به گوش آن حضرت رسید که بازماندگان بر شهیدانشان مى‏ گریستند جز خانه عمویش حمزه، پیغمبر بسیار ناراحت شد و گفت: ولى حمزه گریه کنندگانى ندارد. اهل مدینه که از این سخن‏ باخبر شدند قسم یاد کردند که هرگز بر عزیز از دست رفته‏ اى گریه نکنند مگر اینکه نخست براى حمزه نوحه‏ گرى کنند و بگریند» و این سنّت همچنان تا امروز (زمانى که امام باقر علیه السّلام این حدیث را بیان مى‏ فرمود ادامه دارد). ” فَقَالَ ص لَکِنَّ حَمْزَهَ لَا بَوَاکِیَ لَهُ ”

📚همان ص ۱۸۳

❕حدیث معروف پیامبر گرامی که به هنگام وفات فرزندش ابراهیم در کتب مختلف نقل شده نیز اشاره به همین معناست؛ هنگامى که خبر وفات فرزند به او رسید اشک در چشمان حضرت حلقه زد و سرازیر شد. شاید بعضى به آن حضرت ایراد کردند، فرمود ؛ « چشم مى ‏گرید و قلب محزون مى ‏شود اما چیزى که موجب خشم خدا شود نمى‏ گویم» ” َ إِنَّا بِکَ یَا إِبْرَاهِیمُ لَمَحْزُونُون‏”

📚الکافی ج ۳ ص ۲۶۲

🔸در روایت دیگر ا امام صادق علیه السلام آمده است که تصریح می کنند گریه کردن بر فراق عزیزان موجب تسکین و آرامش انسان می شود » ” فَلْیُفِضْ مِنْ دُمُوعِهِ فَإِنَّهُ یَسْکُنُ عَنْهُ. ”

📚الفقیه ج ۱ ص ۱۸۷

❕در نقل دیگری آمده است ؛

« دخترى از امام صادق علیه السلام درگذشت، حضرت، یک سال بر او گریست، سپس فرزند دیگر او از دنیا رفت، باز حضرت یک سال نوحه‏ گرى کرد، آنگاه که اسماعیل فوت کرد، ناله او شدت یافت، برخى به امام صادق علیه السلام گفتند ؛ چرا از خانه تو، صداى ناله شنیده مى‏ شود؟ در پاسخ فرمود ؛ « آنگاه که حمزه درگذشت، پیامبر دستور داد زنان مدینه بر او نوحه سرایى کنند، چون او نوحه ‏گرى ندارد.» ” مَاتَتِ ابْنَهٌ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع فَنَاحَ عَلَیْهَا سَنَهً ثُمَّ مَاتَ لَهُ وَلَدٌ آخَرُ فَنَاحَ عَلَیْهِ سَنَهً ”

📚کمال الدین ج ۱ ص ۷۳ _ وسائل الشیعه ج ۳ ص ۲۴۱

👌روایات در این رابطه متعدد است و شیخ حر عاملی یک باب جداگانه در کتاب وسائل الشیعه باز می کند در استحباب گریه کردن برای موت عزیزان و مومنین ” “بَابُ اسْتِحْبَابِ الْبُکَاءِ لِمَوْتِ الْمُؤْمِن‏ ”

📚وسائل الشیعه، ج‏۳، ص: ۲۸۳ باب ۸۸

همینطور در کلیپ های ذیل شما زنی تجربه گر با صورت ارایش کرده یا مردی تجربه گر با صورتی تراشیده را مشاهده خواهید کرد :

https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/5038

[In reply to پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ ) ]
نقد برنامه تجربه مرگ !!!!

👌تعالیم دینی به ما می گوید که زنان موظفند تمام بدن و برآمدگی های بدن را از نامحرم بپوشانند و در برابر نامحرمان زینت و آرایش نکنند .

❗️قرآن دستور می دهد که زنان تنها حق دارند که دربرابر محارمشان خود را زینت و آرایش کنند و در برابر نامحرم این حق را ندارند : “لا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبائِهِنَّ أَوْ آباءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنائِهِنَّ أَوْ أَبْناءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوانِهِن‏ … ” ( نور ٣١ )

👌و دستور می دهد برای آنکه برآمدگی های بدن زن از نامحرم پوشیده باشد , زنان باید از جلباب که چیزی شبیه به چادر است , استفاده کنند : “یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلابِیبِهِن‏ ” ( احزاب ۵٩ )

❗️بر همین اساس در مورد حجاب حضرت زهرا سلام الله علیها آمده است : زمانی که به مسجد برای خواندن خطبه فدکیه می رفت ؛

👌« سرپوش به سر افکند و خود را در چادری پیچیده با گروهی از زنان به جانب مسجد راه افتاد در حالی که خود را سخت پوشانده بود « لاثت خمارها علی راسها و اشتملت بجلبابها و اقبلت فی لمه من حفدتها و نساء قومها تطا ذیولها»

📚بحار الانوار ج ۲۹ ص۲۱۶

👌یا در مورد آرایش زن در برابر نامحرم آمده است :

” « پیامبر زنان را منع کرد که برای غیر شوهر ، خودشان را زینت و آرایش کنند .اگر چنین کنند بر خداوند است که آنان را وارد آتش دوزخ کند» ” نَهَى أَنْ تَتَزَیَّنَ لِغَیْرِ زَوْجِهَا فَإِنْ فَعَلَتْ کَانَ حَقّاً عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَنْ یُحْرِقَهَا بِالنَّار ”

📚الفقیه ج ۴ ص ۶

👌همینطور دستور اسلام بر مردان آن است که حق ندارند ریش را بزنند و باید ریش بگذارند , چنان که پیامبر گرامی اسلام فرمود :

” « تراشیدن ریش نوعی مثله کردن است ، کسی که چنین کند ، لعنت خدا بر او باد » ” حَلْقُ اللِّحْیَهِ مِنَ الْمُثْلَهِ وَ مَنْ مَثَّلَ فَعَلَیْهِ لَعْنَهُ اللَّهِ. ”

📚مستدرک الوسائل ج ۱ ص ۴۰۶

❗️یا باز در نقل دیگری از پیامبر گرامی آمده است ؛

« ده خصلت بود که قوم لوط دارا بودند و خداوند به خاطر آن ده خصلت ، آنان را گرفتار عذاب خود کرد که یکی از آن خصلت ها تراشیدن ریش بود ” ” عَشْرُ خِصَالٍ عَمِلَهَا قَوْمُ لُوطٍ بِهَا أُهْلِکُوا وَ تَزِیدُهَا أُمَّتِی بِخَلَّهٍ إِتْیَانُ الرِّجَالِ إِلَى أَنْ قَالَ وَ قَصُّ اللِّحْیَهِ ”

📚مستدرک الوسائل ج ۱ ص ۴۰۷

👌بنابراین کسی که در برابر نامحرم آرایش کنند و خودش را با جلباب و چادر خوب نپوشاند تا برآمدگی های بدنش مستور باشد , یا کسی که ریشش را می تراشد , خداوند از چنین افرادی راضی نیست و اینان گرفتار به عذاب الهی می شوند .

👌در دو کلیپ فوق از برنامه زندگی پس از زندگی می بینیم که تجربه گر زن با صورتی آرایش کرده و عدم استفاده از جلباب , مدعی است که جایگاهش پس از مرگ , جایگاهی نیکو بوده است که اصلا دوست نداشته است به دنیا باز گردد .

👌یا مردی که ریشش را می تراشد , او هم عینا همین سخنان را تکرار می کند .

❗️حال تکلیف چیست ? باید حکم آیات و روایات را پذیرفت یا سخنان این تجربه گران را !!!!!

👌این نمونه ها و نمونه های قبلی که در نقد این برنامه بیان کردیم , ثابت کننده ادعای ما است که این تجربه گران در هنگام کما و بیهوشی جز خواب و رویا چیزی ندیده اند و خواب و رویای آنان هم خالی از مداخله شیطان نبوده است , چنان که در ذیل مفصل در این رابطه توضیح دادیم :

💠https://eitaa.com/Rahnamye_Behesht/5011

0
کارشناس1 1 سال 0 پاسخ ها 200 دیده شده -1

ارسال یک پاسخ